Frankrijkemigratie.nl
Voor al uw juridisch advies Nederland-Frankrijk
 

WELKOM

Droomt u ook van een tweede huis in Frankrijk? Droomde u van een tweede huis in Frankrijk en heeft u uw droom gerealiseerd? Heeft u na de aanschaf van uw "tweede" woning uw Nederlandse woning verkocht en is uw droom (het leven als een god in Frankrijk) helemaal uitgekomen? Of is er sprake van remigratie?


JURIDISCH EN FISCAAL ADVIES NEDERLAND - FRANKRIJK


Op veel Nederlanders is één van de bovenstaande zinnen van toepassing (vooral het dromen van….). Voor veel van de Nederlanders met een Franse woning zijn er vragen omtrent belastingen, sociale verzekeringen en verschillende praktische zaken. En dat is niet vreemd, nu de regelgeving van twee landen van toepassing is/kan zijn.


Bent u op zoek naar een dure adviseur die in ingewikkelde taal de wetten uitlegt, zonder duidelijkheid te verstrekken over uw situatie?
Gaat u dan op zoek naar een andere adviseur.


Samen met u zorg ik ervoor dat u geen nachtmerries krijgt over de regelgeving van beide landen: dus geen zorgen over een M-biljet (aangiftebiljet bij emigratie), geen zorgen over Franse heffingen zoals de Franse inkomstenbelasting, de plus-value (belasting over de verkoopopbrengst van een woning) etc. Geen zorgen bij de ontvangst van brieven van de Franse belastingdienst.


Een unieke dienstverlening, ter voorkoming van juridische, fiscale en praktische problemen. De helpende hand en/of goede raad bij formaliteiten of kleine dagelijkse problemen. Ik onderscheid me door de persoonlijke benadering en de creatieve en doortastende aanpak richting mijn cliënten.

Tevens kan ik u behulpzaam zijn bij de aan- en/of verkoop van uw Franse onroerend goed!


Vanaf 5 september 2024 weer bereikbaar! Fijne zomer!